Teollisuuden asennuspalvelut

Palvelemme missä vain, milloin vain

TapiService on Euroopan markkinoilla toimiva asennus- sekä kunnossapitoyritys. Asentajiemme laaja kokemus teollisuuden eri aloilla sekä kunnossapito- että asennustöissä mahdollistaa kokonaisvaltaisen palveluiden tuottamisen. Asentajia ja hitsareita meiltä löytyy projekteihin noin 40 henkilöä sekä myös valvojapalveluita.


Hseq-järjestelmämme on otettu käyttöön vaihettain toiminnanohjausjärjestelmässämme ja tällä voimme tukea asiakkaden sertifikaatteja joten olemme myös ottaneet tämän huomioon töiden suunnittelussa.


Teräsrakenne-/koneistamo tuotteiden toimitus onnistuu asennustöiden ohessa yhteistyökumppaneidemme kautta.


Laiteasennuksissa, modernisoinneissa, kunnossapitotöissä ja hitsaustöissä kohteitamme ovat esimerkiksi metsä-, kaivos-, energia- sekä terästeollisuus, myös teräsrakenne/kuorityöt.


TapiServicen avainsanoja ovat: Turvallisuus, Laatu, Joustavuus, Ammattitaitoiset ja Motivoituneet työntekijät.


Työntekijämme ovat päteviä, ammattiinsa koulutettuja skandinaaveja – tämä on ehdoton vaatimuksemme.


Otamme huomioon jokaisen asiakkaamme tarpeet ja palvelemme heitä yksilöllisesti niin pienemmissä kuin mittavemmissakin projekteissa.

Suomen Vahvimmat AA

Kunnossapito- ja huoltotyöt teemme silloin, kun asiakkaan prosessi- ja huoltoseisokkien aikataulut sitä vaativat. Tapiservicen joustava palvelu toimiikin ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme asiakkaillemme myös jatkuvaa kunnossapitoa, jolloin pidämme laitoksen käynnissä katkeamattomalla seurannalla ja ennakoivalla huollolla myös käytön aikana.

Tapiservicen ammattitaito korostuu vaativissa asennus- ja korjaushitsauksissa. Hitsaustyömme täyttää kaikki vaaditut sertifikaatit ja laatukriteerit mitä työssä tarvitaan.
Tarjoamme hitsauspalvelua myös tilapäisprojekteina asiakkaan kohteessa.

Teemme vankkumattomalla ammattitaidolla asennustyöt teollisuuden eri alojen tuotantolaitoksiin. Asennamme myös tuotanto-, liike-, toimisto-, asuin- ja urheilurakennusten rungot sekä teräksiset infrarakenteet, maalla ja merellä.

Tapiservice-konepaja toteuttaa kevyet teräsrakenteiden esivalmistelut sekä koneiden / laitteiden peruskorjaukset. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Yhteistyökumppaniemme kautta toteutamme suuremmat teräsrakenneurakat ja tarvittaessa myös koneistukset.

Asiakkaamme toimivat laajasti useilla eri teollisuuden aloilla. Heitä kaikkia yhdistää vahva prosessiosaaminen ja sen myötä he kohdistavat korkeita vaatimuksia myös palvelutoimittajiinsa.


Tapiservice tarjoaakin asiakkailleen pelkästään huippuluokan osaamista ja luotettavaa tekemistä. Sen ovat todenneet esimerkiksi Valmet Technologies, Metsä Group ja Roxon.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen löydät karttanäkymän alapuolelta.

TapiService Oy • Mikkonniementie 35 85160 Rautio / Kalajoki • Puhelin: + 358 45 1274 642 • Sähköposti: tapio@tapiservice.fi

Referenssimme

Tässä listattu kuvin osa töistämme.